Eetcafe de Gebroeders - KiVaDa de Huet

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Eetcafe de Gebroeders

Onze sponsoren

De Grutstraat is gelegen in het centrum van Doetinchem, achter de Catharinakerk.

De straat bekend om haar vele eet- en uitgaansgelegenheden.

Ook Restaurant-Eetcafé  'De Gebroeders'  is gelegen aan deze straat. Hier kan men genieten van een heerlijke maaltijd, maar u kunt natuurlijk ook gezellig aan de bar plaatsnemen.

Jaren geleden begonnen onze ouders in dit pand een broodjeszaak
"Broodje Casa". In die tijd was deze zaak een begrip in Doetinchem. Wij hopen dat men over enkele jaren hetzelfde zal zeggen over "onze'' zaak.

Het sfeervol ingerichte Restaurant-Eetcafé  'De Gebroeders'  kenmerkt zich door haar Achterhoekse gezelligheid en gemoedelijkheid. Wij serveren eten op restaurantniveau en werken met een seizoensgebonden a la carte kaart. Tevens is er de mogelijkheid om een drie-, vier- of vijfgangen verrassingsmenu te bestellen. Wij hebben plaats voor zo'n 65 personen.

Het menu kent variaties in vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Naast gerechten van de vaste kaart, serveren we ook een wekelijkse specialiteit van het huis. Verder is er op de kaart ook rekening gehouden met dieetwensen en beschikken wij over een speciale kinderkaart.

Restaurant-Eetcafé  'De Gebroeders'  is zeker een bezoekje waard!  Wij hopen dat u een smaakvolle en gezellige avond heeft. Mocht u vragen hebben stel ze gerust dan proberen wij u hierop een passend antwoord te geven.

Bel: 0314-392218 voor reserveringen en meer informatie.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu