De Organisatie - Stichting KiVaDa de Huet

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De Organisatie

Mooie mensen voor een mooie KiVaDa. Maar wie zijn deze mensen eigenlijk? En waarom doen ze dit? Hieronder staan deze kanjers met hun verhaal!

 
 
 
 

Hey hoi,
Mijn naam is Romee van Haren. Inmiddels zit ik al bijna 10 jaar mee aan de KiVaDa. Ik heb twee jaar gedraaid als groepsvrijwilliger en ben vanaf toen ingestroomd bij het OC. Ook heb ik geholpen om van de KiVaDa een stichting te maken. Het organiseren van dit prachtige kinderkamp vind ik super om te doen. Het gevoel van voldoening geven aan de kids is iets heel moois. Ik hoop dat we aankomend jaar met dit prachtige team weer een super KiVaDa kunnen draaien en al deze lieve kinderen en vrijwilligers weer te mogen ontvangen!
Ik heb er weer zin in!!!!!!!


Hey halloo,
Mijn naam is Youri Keurentjes en ben relatief nieuw in dit avontuur. Ik ben in 2019 begonnen bij de KiVaDa en ben een van de mede oprichters van de KiVaDa in de vorm van een stichting. Het verricten van vrijwilligerswerk geeft me energie en zelfvoldoening, dit maakt het ook zo leuk.Ook de waardering en plezier van de kinderen en de ouders is de moeite waard.Het verrijken van jezelf en de maatschappij is iets wat iedereen zou moeten proberen.
Groetjes, Youri

 
 

Hallo iedereen,
Ik ben Sem Meeuwisse en ik ben al een aantal jaar actief als vrijwilliger bij de KiVaDa de Huet.Ik ben een van de mede oprichters van de Stichting KiVaDa de Huet. Ik vind het erg leuk om elk jar de kinderen drie hele leuke dagen te bezorgen en dat geeft mij ook weer elk jaar een super goed gevoel.Dat wij ze zo'n leuke tijd te kunnen geven.
Ik heb er weer zin in!

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu