De Organisatie - KiVaDa de Huet

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De Organisatie

Mooie mensen voor een mooie KiVaDa. Maar wie zijn deze mensen eigenlijk? En waarom doen ze dit? Hieronder staan deze kanjers met hun verhaal!

 
 
 
 

Hallooo, ik ben Udo Middelkoop en weet je waarom ik in het OC zit? Op de kivada van 2014 heb ik samen met mijn vriendin en tevens mede OC-lid Pauline Schaeffer het vervoer geregeld voor de pallets om hutten te bouwen. Hierna werd ons de vraag gesteld of wij mee konden helpen met de volgende Kivada. Hier hoefden wij niet lang over na te denken en hebben gelijk ja gezegd. We wouden graag wat extra’s gaan doen en dit leek ons een superleuke uitdaging. Ik heb zelf eerder wel is geholpen met spooktochten en dergelijke en vond dit hartstikke leuk. Nu is het onze beurt om er weer een geweldige Kivada neer te zetten. Ik heb er super veel zin in ik zie jullie op de Kivada!

Waarom ik, William Wopereis, een OC-lid ben.
Ik ben op de Zuwe begonnen als een stagiair en werd toentertijd door Sandra gevraagd of ik mee wilde helpen bij de Kivada. Toen heette het nog geen OC, maar dat is later geworden. Nadat ik klaar was met stage, ben ik gebleven als vrijwilliger binnen het OC. Ik vind het geweldig om een jaar lang alles voor te bereiden voor de kinderen die elk jaar vol spanning en energie maandags staan te wachten voor de poort om te beginnen. De blije gezichten, het lekkere weer en de leuke activiteiten zorgen er bij mij voor dat ik elk jaar met plezier terugkijk en vooruit blijf kijken naar de volgende jaren.

 
 
 
 

Hoihoi, ik ben Pauline Schaeffer, 22 jaar oud en ik woon in Varsseveld. Ik heb eerder ook vrijwilligerswerk gedaan waaronder het organiseren van tienerdisco avonden. Heb dit altijd met veel plezier gedaan en kon dan ook geen nee zeggen toen ik werd gevraagd om te helpen bij de KiVaDa.
2 jaar geleden heb ik samen met mijn vriend en mede OC-lid Udo Middelkoop het vervoer geregeld voor de pallets voor de huttenbouw op de KiVaDa waar ons gelijk de vraag werd gesteld of wij zouden willen helpen met de KiVaDa afgelopen jaar. Wij hebben er erg veel zin in en ik zie jullie graag op de KiVaDa;)


 

Hallo allemaal,
Mijn naam is Aranka Bedö en ik ben 24 jaar. Sinds 2007 ben ik vrijwilliger bij de KIVADA op de Huet. Dit doe ik met heel veel plezier. Ik vind het belangrijk dat ALLE kinderen de mogelijkheid hebben om een leuke vakantie te hebben en wil daar op deze manier mijn steentje aan bijdragen. In het dagelijks leven ben ik leerkracht en werkzaam op verschillende scholen. De kennis die ik in mijn dagelijks leven gebruikt, komt natuurlijk heel goed van pas gedurende de KIVADA. De glimlachen die ik gedurende de KIVADA op de gezichten van de kinderen zie, zorgen ervoor dat ik elk jaar weer mijn uiterste best doe om de KIVADA een groot succes te laten worden.  
Dikke knuffel Aranka! 
 
 
 

Hallo,
Ik ben Romee van Haren en ben 17 jaar. 2 Jaar geleden ben ik begonnen als vrijwilliger voor mijn maatschappelijke stage bij de KiVaDa.
Dit was echt super! Daarom heb ik vorig jaar ook weer mee gedaan. Dit jaar ben ik nadat het KiVaDa klaar was gevraagd door William of ik wilde helpen bij het OC. Dit leek me super zelf een keer het KiVaDa organiseren en ideeën te uiten voor een prachtig KiVaDa die we dit jaar weer gaan neerzetten met een geweldig nieuw OC.

 
 

Hallo deugnieten!

Mijn naam is Angelique en ben 26 jaar oud ondertussen! Dit is mijn 4rde en waarschijnlijk laatste jaar dat ik mee help met Kivada De Huet. Ik weet eerlijk gezegd niet meer hoe ik bij ben gekomen, wel dat het begon als vrijwilliger groepsbegeleiding, daarna ben ik gaan helpen in Gaanderen en nu hier in Doetinchem. Wat erg leuk is natuurlijk, want ik hou mij hier vooral bezig met het toneel en avond programma. Ik vind het leuk om dit voor de kinderen te doen, maar mijn grootste plezier is gewoon met een groep vrienden een gezellig Kivada op te zetten en te houden. Dus op naar Kivada 2016!!!

Zie jullie later aligatorss

 
 
 
 

Haloootjes!
ik ben Jaike de Vegt en ik ben 20 jaar.
Ik heb een lange geschiedenis met KiVaDa de Huet.
Als kind heb ik zelf altijd mee gedaan. Dit vond ik zo ontzettend leuk dat ik daarna vrijwilligster ben geworden. Ook dit heb ik met veel plezier gedaan en ondertussen zit ik al vier jaar in de organisatie!  Het leuke is om elk jaar weer voor een nieuwe uitdaging te gaan, iets nieuws neer te zetten voor ruim 250 kinderen. Dit jaar gaan we weer voor een mooi en geslaagd KiVaDa!

 
 

Hoi, ik ben Merle Roth en ik ben 16 jaar. Ik heb zelf als kind een paar jaar met plezier meegedaan met de kivada. Daarna ben ik teruggekomen als vrijwilliger voor de maatschappelijke stage van school en toen ben ik blijven hangen. Na 2 jaar vrijwilliger te zijn geweest ben ik in het o.c. terecht gekomen. Ik vind het super leuk om het hele jaar bezig te zijn om een onvergetelijke week te organiseren voor de kinderen.

 
 
 
 
 

Hoi allemaal. Mijn naam is Willemien, ik ben sindskort in het o.c van de kivada, en ook help ik bij de kinderdisco. Waarom ik bij de kivada ben gegaan is omdat ik het mooiste vind dat de kinderen mooie dagen zien beleven. En dat ze veel plezier hebben en met een lach naar huisgaan. Want er is niets boven lachende kinderen, die lekker spelen. gr Willemien

 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu